PRIJAVA

 

LOKALNA PRIJAVA

Registrirani uporabniki




Še niste uporabnik? Registrirajte se.

Oddajam

Letna in druga poročila

V skladu s predpisi morajo poslovni subjekti AJPES predložiti podatke iz letnih poročil za državno statistiko oziroma letna poročila za zagotovitev javnosti.

Statistike

Zavezanci za predložitev posredujejo podatke prek portala AJPES za posamezno statistično raziskovanje oziroma drugo zbiranje podatkov.

Večstranski ePobot - poravnavanje obveznosti

Hiter, varen in cenovno ugodnen način za poravnavanje obveznosti. Poenostavite poslovanje in delo službe za izterjavo ter zmanjšajte stroške.

Register transakcijskih računov

Oddajte zahtevo za pridobitev podatkov o transakcijskih računih fizičnih oseb (za vstop morate imeti nameščeno kvalificirano digitalno potrdilo).

Register zastavnih pravic na premičninah

Zahtevo za vpis v register lahko vložijo notarji, sodišča, izvršitelji, davčni izterjevalci in drugi organi, določeni z zakonom. 

Objava sporočil po ZGD-1

Zahtevo za objavo sporočila posreduje AJPES zakoniti zastopnik pravne osebe oziroma samostojni podjetnik ali njegov pooblaščenec.

Register protestiranih menic

Notarji v skladu z zakonom, ki ureja menico, vpisujejo podatke o napravljenih protestih menic zaradi neplačila, če so menice izdali gospodarski subjekti.





OBVESTILO O UPORABI PIŠKOTKOV
Spletni portal uporablja piškotke za izboljšanje delovanja spletnih storitev. Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?